Vallis Aurea - Povijest

Tradicija Vallis Aurea-e (po starom nazivu Kutjevo - kako naši iskusniji gosti znaju zvati prisjećajući se starih vremena) njeguje se više od 40 godina. Tada je Kutjevo bilo okupljalište mladih studenata koji su tu dolazili razmjeniti po koju riječ, rundu pića, ili prizalogajiti domaću šunku.

Najvjernijem gostu Matku Peiću (10. veljače 1923. - 30. listopada 1999.) hrvatskom povjesničaru umjetnosti, slikaru i književniku, posvećen je i dodjeljen stol koji je i nazvan Peićev stol.

01.09.1994 obitelj Rešetar nastavlja tradiciju Kutjeva pod novim imenom Vallis Aurea (Zlatna dolina), njegujući tradicionalnu ponudu i prilagođavajući se suvremenom sve zahtjevnijem načinu života naših posjetitelja.

Vallis Aurea - Sada

I dalje Vallis Aurea održava kvalitetu i tradiciju nastalu prije 40 godina. Nudimo domaću šunku, kvalitetna vina kutjevačkih podruma te ukusne domaće pripremljene gablece.

Prije razgledavanja Gornjeg Grada opustite se na našoj lijepo uređenoj terasi i uživajte u pogledu na Zagrebačku Uspinjaču i Grički top, pozicije zbog koje je osim ukusne hrane Vallis Aurea dospjela na stranice New York Times - a kao top destination koju nebi smjeli zaobići prilikom razgledavanja grada Zagreba.

Naravno i mi smo ljudi i kod nas postoje propusti i pogreške za što se ispričavamo i potičemo da se kritizira jer samo ćemo tako ispraviti naše greške na vaše i naše zadovoljstvo.

Vallis Aurea - Budućnost

Do sada su velikom većinom komentari na našu hranu bili: "Isto kao što je meni moja mama, spremala". Želimo održati tu kvalitetu te centru Zagreba približiti što više hrvatskih tradicionalnih jela.

Tokom cijele godine domaći i strani posjetitelji mogu okusiti domaću kuhinju iz raznih krajeva Hrvatske.

Želja nam je predstaviti se kao nezaobilazno mjesto hrvatske tradicionalne kuhinje za domaće i strane turiste.

linija

Vallis Aurea,
Tomićeva 4,
10000 Zagreb
Tel: 01 / 4831 305

Zadržavamo sva prava izmjene cijena i ponude!